Spotting berapa hari akan berlaku??

Pada 1/8 tu sepatutnya saya period tapi cume spotting je keluar sampai 2/8, then 5/8 tu saya test pregnant positif+, spotting pon dah hilang , so saya tak pegi check klinik lagi sebab baru kan.. 10/8 tetibe keluar lagi spotting… kenape ya? Boleh beri penjelasan sikit tak.. atau saya sepatutnya terus pegi check dekat klinik.. atau memang normal bagi #firstbaby macam ni? #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

sama la sis. sy dah 6w tetibe spotting. ghisau jadinya terus ajak husb pg klinik. insyaAllah sabtu ni pergi sbb yelah first baby kan tanak la jadi pape 🤲🏻

11mo ago

In sha allah,, baby dengan mommy dia sihat sentiasa..

Sekrang berapa minggu kandungan klu ikot hari pertama tarikh period?Boleh pergi ke klinik untuk kepastian. (scan dll)

11mo ago

Kalau ikut kan dah masuk 5w.. tapi period saya tak teratur.. mungkin belom lagi..