Ubat duphaston

Boleh ke kita ikhtiar sendiri beli ubat duphaston dekat farmasi utk kuatkan rahim? Sy risau dah 3 hari berturut2 keluar spotting coklat. Dah pg scan dkt klinik doc tak bg ubat cuma suruh dtg scan lg 2 minggu. Kantung sy rendah dan threaten miscarriage. Skrg sy cuma bed rest tp masih ada keluar spotting coklat sikit2. #advicepls #bantusharing

1 Balas

Jumpa dr dekat klinik private boleh scan tgk baby ok x dan kalau perlu start duphaston. Paling baik cari klinik O&G.

3y ago

Ya beli dkt farmasi. Tp atas nasihat doktor pakar. Skrg dh ok. Dalam seminggu lbh lps mkn duphaston bleeding dh stop. Kandungan pun alhamdulillah dh normal. Cuma dr sarankan continue smpi 14w cuma dr dh kurangkan dos ubat