Kalau spotting bahaya tak

Hye, sy pregnant 7w, last saturday sy perasan ada spotting kt pantyliner. Sy fikir mungkin sbb sy ada angkat plastik berat sebelum tu.Sy ke klinik dan doc suruh mkn duphaston. dah 2 hari ada sikit2 lagi spotting tu. Skrg MC 3 hari, sy risau sangat 😭

1 Balas

Sy bace spotting tu salah 1 tnde awl pregnancy. Tp spotting die light colour and mmg betul2 sikit x smpai 1 panty liner pun. Kalau bnyk, sis check gn doc ye. Semoga x de pape.