6 Weeks 6 days

Hi mommy, nak tanya. Ini kandungan ke-2 tp saya dah spotting sikit2 ini hari ke-3. Semalam check di klinik scan tak nampak apa2 lagi. Doctor check upt +ve preggy. Jadi doktor bagi ubat Duphaston makan setiap 8 jam utk stop darah keluar. Tp lepas makan duphaston bukan spotting colour coklat tapi warna merah. Ada tak sama macam saya ya?

1 Balas

Sy Pon start spotting..lps tu warna merah.. then bleeding ..pastu sy gugur at 7wks..awk monitor je tgk. doc bg Tau Sy kalau baby tu tk develop betul..even amik duphaston pon tk kan membantu. Semoga ada rezeki awk.

10mo ago

Kk area sy bg appointment at 12wk. So all the while Sy gi klinik private check.