First Usg

Hai saya pergi first usg masa 6week4day tapi scan nampak kantung je janin takde lagi. Doktor sruh datang lagi 1 bulan. Tapi saya risau kalau apa apa kan.. Jadi rancang dah masuk 8 mngggu nak scan lagi. Siapa pernah alami scan tak nampak janin lagi

1 Balas

saya dulu awal2 pregnant scan biasa tak nampak janin. ada kantung je. bila doktor scan dari bawah baru nampak janin & heartbeat. masa tu 6 week.

4y ago

tak sakit. positif je masa tu. sebab nak tau kandungan ok ke tak , sy redha je doktor nak buat apa pun. hehe