sedih

hai semua. ..nk minta pendapat ni....suami sy ni klau g uma mak dye...msti dy bt sy ni mcm xde ati dan perasaan...kdg slumber ckp bangang la....tpi dy angp tu 1 gurauan....ati ni kdg rse sedih....n ble psl dye...sume mak dy tao.....sdgkn sy bni dy x tao ape ii.....ape ekh perlu sy buat....

1 Balas

Tegur dia sis. Luahkan perasaan sis

4y ago

Doa banyak2 sis dan solat hajat yee biar suami tu jadi seorang yang sayang isteri, baik hati dengan isteri, tak sqkitkan hati isteri