normal??

bby sy klau nk tdo sekarang msti akn mnngis tmbh2 lg klau tgh nyusu.. kdang2 klau dy nk tdo sgt sy bg nyusu bring spya klau nk ltk nnt xdela dy sedar.. hri2 sy prasan siang dan mlm dy msti akn nngis nk tdo.. sblum ni xde... slalu time tdo dy lps mndi.. atau bby nk brubah bln.. bby 2bln lbh..

1 Balas

Anak saya mcm ni kalau dia pnt sgt dan nak mak dia baring sekali

5y ago

ye sis sy bring skli bg susu bring pn dy nngis.. mgkin nk tdo sgt tp nk nyusu kn