tumpang luah perasaan

Sy lewat period 15ary...ary2 suami ckp 'mybe ade baby dlm prot syg'...sy diam je sbb tkot ltk hrpn yg tnggu...pastu kua cri brg dapur sikit...lps tu pelik sbb suami nk g farmasi..sy tnye dy'b demam ke?) Sbb dy mmng sejenis yg x g klinik Lau dmm..Dy mmng beli ubat kt farmasi je...pastu dy ckp ' tak ,ade bnde yg b nk cri at sni) sy pon buat xtwu jla mungkin ade kwn2 dy kirim brg ke kn...pastu dy msok kte dy ckp b beli ni (pregnancy test) sumpah nk nangis mse ni....sy ckp' Lau xde mcm mne' dy Kate xpe xde rzeki lg ,bley cbe lg nnty syg' Allahuakbar sy twu dy mnghrpkn sinar tu dtg?...da keesokan harinya sy PERIOD?...Dy da g kje sy try wspp bgtwu itu jwpn dy sumpah sedih?...dy ade cll lps sy bgtwu tp sy x angkt sbb tkot dy mrh ke ape...tp Alhamdulillah dy balik kje dngn keadaan senyum ,sy yg meleleh airmata tngok dy ..Dy ckp 'knp nangis, xpe la syg blom rzeki kite lg insyaallah ade rzeki kite syg jgn nangis ok (ambil cium dahi sy) betapa kuatnya dy walaupun sy twu dy xnk tnjuk tangisan dy tp jauh disudut hati dy?...doakan sy da suami dpt merasakan saat2 indah mcm awak2 semua ye?

tumpang luah perasaan
7 Balas

Nangis baca😢😭suami saya mcm ni juga... Sllu ckp.. Ada baby tu😢😥 tapi dia xtnjuk sgt bhrp ada baby.. Sbb xnk buat saya sedih... Bila upt negatif. Dia mesti ckp.. Xpe.. Nnt cuba lg..usaha lg. Jgn sedih2.. Jgn nangis.. Pastu cium dahi😭😭 Ya Tuhan, semoga saya dan suami pun akn merasa jadi ibu & ayah.. Dan semoga p'juang garis dua akn merasa juga.. Dan dprmudahkan semuanya...

mcm suami sy jgk aritu lps ank sulong mninggal mase lahir..die x pernah lnsung ckp psl ank dpn sy..plan ke ape ke..klau ade alhamdullilah..klau xde die x kisah..jd xde tekanan pd sy..sis kne sabar ye..insyaAllah Allah maha mendengar

tkpee sis doa bnyk..sye setahun gak kawin skrng bru preg 1 bulan suami sye sme je ngn suami sis cre ckp dia tup2 ade..dan bru2 ni sye ade urut naikkn peranakkn rse nye sebb tu jugk sis try la. yee...

semoga sis dan suami dikurniakan rezeki baby lepasni.. jgn putus berdoa..inshaAllah mudah2an...

Your husband understanding. In shaa Allah, ada rezeki tak ke mana. Don't be sad❤️

InshaAllah sis. Akan ada rezeki sis dan suami nanti 🤲🏻🥰❤️🌹

suami yg sgt memahami tu