Naik bot waktu awal mengandung

Nak tanya,kandungan saya baru masuk 6minggu. Boleh ke naik bot pergi pulau #firstbaby #ingintahu #pleasehelp

3 Balas

x boleh.. mmg x digalakkan... pengalaman sye ikot husband g pulau.... die pemandu bot n guide snorkeling... mse tu x tahu pregnant, balik dr pulau sakit pinggang sgt2... pastu cramp, petang tu bleeding teruk... n disahkn gugur... sbb hentakkn speedbot kuat

awal sangat lagi tu, jangan lasak2. kena banyakkan berehat masa awal2. takut badan tak tahan

xdigalakkan