susu dutch lady fresh milk

Hai semua ibu2 . Saya cuma nak tanya. Boleh tak saya minum susu dutch lady fresh milk dalam kotak tu? Saya baru 6weeks pregnant . And boleh tak makan telur rebus?. Bila saya baca2 banyak cakap tak elok.. Terima kasih

35 Balas

Sy pn mnum fresh milk brand nestle...sy xnk susu tepung sbb mlas nk bancuh 😂 preggy kali ni mlas nye melampau2 plak.. telur rebus boleh bgus byk protein but make sure fully cooked jgn separuh msak..