Suka fresh milk dutch lady

Anak saya suka susu fresh milk ni . Kat rumah mesti ada kena stndby!! Berat pun naik sejak2 minum susu ni .

12 Balas

ni susu full cream. anak kite lepas stop bf start fresh milk Farm Fresh, tapi susah sikit nak handle kalau travel. so tukar full cream sampai sekarang. selera jerk makan kecuali tak sihat. 😊

12mo ago

Ada tips tak? Haha anak saya jenuh betul nak bagi dia minum direct. Setakat 2-3sip pastu taknak dah 😂 Tapi kalau buat macam cocktail campur buah tu, laju dia hirupppp susu tu.

Sy pun suka minum ne, sbb x lalu minum susu tepung untuk pregnant yg ne ja ngam dgn tekak 😋

12mo ago

sama sis, berat pun semangat naik masa pregnant haha

Anak saya minum yang fresh milk farm fresh… try susu tepung dia memang tolak…

Fresh milk warna hijau kan?

umur brapa boleh mula minum ni?

12mo ago

Anak saya setahun 6 bulan baru saya bgi minum .

same , anak sy 3 thn pun suka sgt

anak umur brp

👌🏻

👍🏻

👌