susu dutch lady fresh milk

Hai semua ibu2 . Saya cuma nak tanya. Boleh tak saya minum susu dutch lady fresh milk dalam kotak tu? Saya baru 6weeks pregnant . And boleh tak makan telur rebus?. Bila saya baca2 banyak cakap tak elok.. Terima kasih

35 Balas

Dietitician clinic masa i pregnant dulu bgtau minum low fat milk bagus.. Cuba check balik ngan dietitician..

Boleh je... Saya dah xboleh mnum.. Xboleh nk telan daa.. Skrg sy tukar hL pulak.. Coklat dgn strwberry 😅

Boleh jerr takda masalah.. Telur rebus pastikan dah masak betul2, jgn mkn yg separuh masak atau tak masak pulak

4y ago

Klu mkn yg separuh msk knpa yer

Sepanjang sy mengandung sy minum susu ni je sbb sy kne kncng mnis tpkse stop minum susu tepung..

Freshmilk boleh & telur rebus boleh tapi kena masak betul2..tak boleh separuh masak

Fresh milk boleh..telur rebus pon boleh..telur separuh masak je x digalakkan

4y ago

Tu la hari tu terasa juga nak makan telur separuh masak..

better minum yg low fat punya.. itu saranan dokter.. kandungan gula kurang

4y ago

Okay sis terima kasih

Boleh je..sy minum yg tu je..kdg2 minum susu kurma farm fresh..

Bole aje. Ape2 susu pun.. Sy pun mnum susu segar HL Jew..

Sy alahan makan telur .. Pembawaan baby. Hehe