susu dutch lady

Assalam..nak tanya, susu dutch lady yg kotak tu elok tak untuk orang mengandung?

43 Balas

dia baik untuk you jer sis bukan untuk kandugan you sekali sis sbb jiran sya ad ckp yg die ad minum susu tuk berat badan die terlampau berat sampai nurse saran kan jgn minum susu tu lagi sbb kan susu berat badan naik takut2 nanti terpaksa minum air gule lagi...and nurse tu ckp susu tuk tak berkesan dgn baby sekali iya berkesan dgn you jer bukan sekali gan baby you...nasib jiran sya yg baik hati nak bagi tahu kalau tak mesti sya kena minum gule lagi😂

Elok Je Low Fat Atau Full Cream.. Macam Saya Haritu Minum Anmum Doktor Bising Sebab Berat Naik Mendadak.. Minum Dutch Lady Pulak HB Drob Kencing Manis Naik Mendadak.. Last² Doktor Dengan Nurse Suggest Minum Susu HL 😊 Alhamdulillah Saya Minum Tu HB Cantik BSP 2 Minggu Sekali Pon Cantik Berat Pon Cantik Je Sebulan Naik 1KG 😊😍

sy mmg minum susu dutch lady low fatt.. sbb sy ada kencing manis.. bacaan gula sy ok.. walaupun sy minum lepas pukul 10 dan bsok tu kne buat bsp.. still bacaan ok.. sy dh try minum susu lain.. tapi bacaan gula naik..

Ok je sis dont worry. Saya pun masa pregnant anak 1st minum susu kotak dutch lady tu je. Satu kotak yang kecik tu pagi satu kotak malam. Beli yg low fat tu or yg full cream pun boleh

Elok elok. Takde apa pun if nak minum susu dutch lady yang kotak tu. Jangan ambik yg berperisa la. Ambik yg full cream/low fat. Atau boleh minum susu kurma farm fresh. Tu pun okayy

Saya mengandung minum susu dutch lady je sis. Tak minum pun susu yang khas tuk ibu hamil tu. Minum hat yg tu nak keluar balik hehehe. So minum susu dutch lady je yang low fat tu

Sy hari²..minum.. Smpai la dlm pantang sy minum.. Sy minum yng full cream.. Sy minum dlm pantang susu meriah je.. Time pregnant sy minum hb sy naik.. Alhamdullilah..

sy minum dutch lady low fat da dari belasan minggu sampai skrg 29mggu da, oke je , kdg minum yg perisa kurma , coklat, strawberry juga tapi low fat yg paling byk

Ok je sis if nak minum susu dutch lady masa mengandung. Saya pun minum susu dutch lady yang low fat tu.. tak lalu nak minum yang susu khas untuk ibu hamil tu..

Elok je nt free² jom join grup mommy. boleh kongsi ilmu sembang santai pasal moms2 and baby😉 https://chat.whatsapp.com/E6fkwVRxnn59x3KBPogyK7