berat naik

hai selamat petang momy2 semua saya nak tanya ada tak tips kurangkan berat badan dan makanan apa yg sesuai utk makan waktu malam sebab saya sekarang tgh jalani ujian bp selang sehari akn klinik masuk ni dah 2kli bt ujian ni .. kalau berat still naik jaa betoi kaa kita kena bersalin awal?ayaq gula dah minum 2x,tapi taksangkut lgsung tekanan darah pon 110 ..saya sekarang 35weeks bby first..

1 Balas

Jgn mkn mee,bihun ni karbohidrat yg sgt tggi..kalo nk mkn nasi blh cuba beras perang atau beras tnpa kanji(contoh taj mahal) lps mkn sedkit tp kerap .. jom join group blh share and tnye apa saja https://chat.whatsapp.com/CFOQ5b1hBYd6K7g2iSdV0k