baju baby dalam pantang

Hai selamat petang momy2 ,saya tanya baju apa yg penting beli utk baby dalam pantang dan time nak masuk labouroom ,ramai yg cakap set newborn takpayah bli banyak sebab baby koi membesar saya confius laa ..

2 Balas

Mmng bju yg newborn xpyh bli..Sye bli hnya 10hlai je yg newborn pstu bli yg saiz s sb mmng sbuln tu bby makin besar..Bdan ade cpt naik..Sye ank pertma cpt je naik smpai yg newborn sbuln lbh je muat..Tu btul ade yg kata jgn beli bnyk2...Lbor room tu bwa satu pasang n pmpes je...Kt dlm wad bru bwa bbrapa helai lau thn wad..Tpi klu ibu xduk dgn ank kmngkinan bg pkai kain hspitl je...Bju ibu pon xpyh bwa bnyk2 sb pkai bju hspitl...Pmpes pon nty ank dlm sebulan lbh dh xpkai saiz newborn..Sye mcm tu laah dua2 anak..Newborn nie tme pantang je pon xgne mna..Lpas pntg bnyk gne yg besar2 dh..

Beli 2 3 pasang jer