Anak pertama

Hai ibu.. Sy nk strt bli brg baby ckit2.. Bole tlg tambah x apa lagi yg kurg dlm list sy ni.. 1-Breast pump 2-set bedung 3-set botol susu 4-baju baby 5-set pantang 6-pad #21week

2 Balas

baju tidur bju pendek barut bedung miteent socks topiii kepala set pntng bengkung stokin telon brest pump botol susu formula milk in case susu takde pad bra brestfeeding . sy beli 2 shj cream in case bby ad ruamm

3y ago

bath tub kalau mampu beli . thermoss . set mndian bby mcm tuhh

sama la.. nnt nk beli jugak tp cuci mata dulu.. tilam bantal baby, beg travel, thermos, set mandian baby