6 minggu nampak kantung halus

Hai. Saya pregnant kali ke2, first gugur masa 7 minggu 2 tahun lepas. Saya ada pegi scan baru2 ni, Dr kata kantung halus je nampak lepas period tak datang langsung puasa haritu. Upt terang naik banyak kali. Breast sakit, pinggang sakit tapi takde alahan. Scan camtu ok ke atau awal sangat? Ke saya je over risau? Huhu

4 Balas

Saya 7w nmpak kantung size 5w5d, 9w scan nmpak janin dah size 8 minggu. Ni untuk period irregular.

awal sgt klau 6 week tu..tggu 8 week repeat blk scan

slagi xde bleeding, insyaaAllah ok sis...

awallg