Scan nampak kantung je

I dah masuk 7 weeks tapi scan just nampak kantung je . Normal ke ? I risau la sebab ni first baby. I takut la kantung je ada tapi takda baby#firstbaby #pleasehelp

5 Balas

Hai sis, scan atas/bwh? Doktor kata normal x? Scan bwh sepatutnya lebih nmpk. Saya masa 6w4d dh nmpk baby & dgr heart beat scan atas & bwh sama nmpk dgn doktor pakar O & G. Tapi nanti repeat scan lagi kan sis? Saya doakan yg terbaik utk sis ye.

Normal sis dktor kata stgh org 8week ke atas bru nmpk .. Sya 6week scan baru nmpk kantung tu pon kecikk ja.. Scan 10week bru nmpk jantung dy dok berkedip 😅..

Hai sis, doktor kata normal x? Ada tanya doktor tak? Nanti repeat scan lagi kan? Saya masa 6w4d dh nmpk baby & dgr heart beat.

selalu kalau kes macam ni nurse suh datang cek lagi seminggu / dua minggu. Semoga Allah permudah segala urusan puan.

normal dear . sebab saya 7w scan tk nampak pape lagi kantung masih kosong 😅 , lepas 10w baru scan nampak kantung .

3y ago

Sis boleh share tak gambar kantung masa 7 weeks . Sbb sya skrg 7w prgnt but janin dn heartbeat tkde lagi😥