PREGNANT 6 MINGGU TAPI BELUM NAMPAK KANTUNG

Hi mommies. Nak tanya, saya period tiap2 bulan datang and dalam range 28-35 hari camtu. Last first day period 12july haritu and buat upt test terang 24ogos. Kiranya dah 6weeks tp tadi pi scan, tak nampak kantung lagi. Dr tanya ada sakit perut tak sb dr takut pregnant luar rahim. but saya takde pulak sakit2 perut. Possible ke ye pregnant luar rahim? Or sebenarnya baby kecik lagi tu yang tak nampak? Risau sgt hmmm ade tak yg macamni?

PREGNANT 6 MINGGU TAPI BELUM NAMPAK KANTUNG
1 Balas

Saya 9 minggu baru nampak

5y ago

Yeke sis? Kalau mcmtu, lega hati saya. So maksudnya normal lah kan? Harap2 sgt takde ape2.