Risau tanda gugur

Pregnant dah 6w tapi scan nampak kantung je . Mmg normal ke ? Lepastu dalam tempoh dua minggu ni ada darah keluar sikit . Check kat hosp bacaan beta hcg menurun . Doc scan nampk kantung je . Tapi sakit perut semua takde .

2 Balas

bedrest sis... folic asid jgn tinggal... klau boleh mntak ubat kuatkan rahim ... in sya allah okay ..

6w kantung is normal. tp masa 6w ada buat beta hcg ke? sbb mention menurun kan

2mo ago

Berapa kali buat beta hcg tu? Biasa kena buat 2x utk nampak perbezaan menurun tu