7 week nampak kantung je kecik..

Tadi pegi scan, tapi baru nampak kantung..dr suruh repeat scan lg 2 minggu.. Normal ke 7 weeks baru nmpk kantung?

2 Balas

normal wak. takyah risau. 9-10w gitu boleh nampak heartbeat dah. jaga diri, moga dipermudahkan segala urusan

8mo ago

Tq.. Risau dah🤣 dah la 1st pregnancy.. Tak tahu apa2 lg.. Hmm.. Semoga dipermudahkan semuanya.. Aamiin2

Yup. Nak nampak janin 9 weeks ke atas. Sebab tu suggested first scan 9 weeks ke atas.

8mo ago

Okey.. Tq awak.. Semoga dipermudahkan semuanya.. Aamiin2 ❤️