detail scan

hai perlu tak buat detail scan? klinik mana yg murah?

35 Balas

Detail scan tak buat pun takpe sis but bagus if sis buat.. Saya buat kat PPUM

klinik dr siti & rakan rakan dataran puchong utama, details scan promo rm85

poliklinik Azzaara ampang..detail scan dlm 80saje...scan biase bwh 40

bg sy, perlu.. at least kita tau keadaan bby mcm mana awal2..

X wajib tapi bagus kalau buat. I buat kat PPUM RM20.

5y ago

Pergi klinik O&G dkt ppum dulu untuk buat first booking. They will give you another date untuk scan and appointment.

sy da bt kat stu servis okey..bole snap vdeo n picture

sy buat detail scan dkt Klinik Ken Rimba rm110..

Berapa minggu bole buat details scan

sy pown tgh plan nk g... 24weeks ni

Murah ya klinik lain. Klinik siti rm180.

4y ago

Sy bru buat mggu lpas. Dr pun x pasti gender anak. 😂 ok la asal sihat