detail scan

hai mommies..boleh suggest tak klinik utk buat detail scan yg murah and servis bagus area selangor..and 18 minggu boleh tak nk buat?

13 Balas

Detail scan paling elok bt waktu 18-24w, sya dh buat. Dkt sonovision. Rsanya dkt selangor ada. Boleh google. Sbb sya bt dkt penang. Ada 3 cwangan je stu malaysia. Sya pergi msa 21@22w mcm tu.

Klinik Dr. Haryati No. 27, Jalan Udang Kara 20B/KS3, Jalan, Kampung Sungai Udang, 41250 Klang, Selangor, Malaysia 03-3381 1817 💜Scan 2D rm45 - rm50 💖 Call dulu utk sebarang pertanyaan

Sonovision kelana jaya best. Sonographer expert, explanation pun details. Boleh tgk fb dia. Ada cawangan lain jugak hehe 😊

5y ago

Sis klinik die area mana ye kelana Jaya...

Saya buat dekat Klinik Nik Suzet Seksyen 7 Shah Alam. Price dia okay, affordable lagi hehe

Details scan better 20 weeks ke atas.. poliklinik az zarra ampang ok..murah pun murah..

Details scan yg 5D 4D biasa 24minggubke atas utk gambaran lebih jelas.

5y ago

Boleh dh sis. Saya buat masa 13weeks. Masa tu saya just nak buat scan biasa. Taoi dr tu terus buat details scan sebab dh boleh proceed.

18mggu doc xkn bg bt detail scan.. Detail scan 24mggu ke ats

Boleh try tengok facebook klinik dr aisyah seksyen 27 ..

Klinik as salam seksyen 7 bangi..bagus sangat..

Kat Sentul d7 ader. Around 100 can get 5d