Detail Scan

Assalam n hai mommies, tahu tak klinik yg buat detail scan yg murah n puas hati area klang, shah alam, pj ..terima kasih ?

12 Balas

Klinik Dr. Haryati No. 27, Jalan Udang Kara 20B/KS3, Jalan, Kampung Sungai Udang, 41250 Klang, Selangor, Malaysia 03-3381 1817 💜Scan 2D rm45 - rm50 💖call dulu buat appointments, kt situ ada 2 Dr... Kalau nk Dr prempuan call dulu,

Sy dulu buat dekat klinik kenrimba, dekat padang jawa..rm150 detail scan + 3d4d..die bagi report, cd unlimited lic & video & print pic 1keping..tapi buat appoitment dulu sebab ramai org..

5y ago

Tq ye..nt sy try survey klinik ni 😊

Klinik dr aisyah dan rakan- rakan seksyen 27 .. boleh tgok fb dia .. klinik dr aisyah seksyen 27 .. best .. murah pun murah .. sabtu ni saya repeat pergi sana lagi .. nk scan 5d

Wasalam mom..sy dulu buat detail scan di klinik ajwa seksyen 7..harga dlm rm150 utk 4-5d..

5y ago

Ok tq tgah survey2 lg 😊

Sy scan di sonovision pj mse usia kndungan 8w kne RM18 je..book on9

Kat shah alam byk. Kalau tak silap saya klinik aurora pun murah jugakk.

Koinik najat rm120.. klinik siti pn okay tp sy x sure harga..

5y ago

Ohh rm120 murah jgk tu selalu tgok rm150..tq ye 😊

Klinik ken rimba murah .. boleh cari kat fb

Ken rimba poliklinik..

😀😀😀