Klinik JB

Hai.. Nak tanye warge jb.. Mommy yg dah buat detail scan di klinik area jb dan harga yg berpatutan boleh suggest tak.. Terima kasih..

25 Balas

Klinik scan baby jb yang paling sy suka ialah Klinik Hidayah dekat Damansara. nak cari tempat tu pusing jugalah, almaklumlah tak tau tempat. suami pun jarang lalu kat situ. kul 9 lebih sampai, masuk dalam dah ramai orang kul 12 lebih baru dapat masuk bilik doktor. Tapi dia sambut dengan penuh senyuman. bestlah bila dapat doktor yang macam tu. tunggu lama pun tak rasakan. sebelum scan tu adalah borak2 sikit ngan doktor. saya siap minta doktor tolong tuliskan dalam buku diari hamil.

Klinik scan baby jb ada banyak pilihan dan harga sis. Tapi better baca dulu reviewnya dekat Internet. Yang saya dok survey harga bawah RM100 memang ada banyak seperti klinik hidayah jb. Scan baby ni satu je harapan kita as mak. Untuk dapat tau jantina and tengok muka comel dia. Tapi ada juga klinik yang kurang okay, tak nampak pun jantina sampai tanya doktor pun dia p jawab 'saya tak tahu' hmm tabur jela duit free dekat dia

Banyak jela klinik scan baby dekat jb. Ni saya tolong senaraikan ye.. Perdana Specialist Centre, Johor Jaya Maternity Care, Pelangi Medical Centre dan Klinik Hidayah. Harga untuk 3d scan pula murah juga, tak sampai pun RM100 awak. Klinik ni antara yang dapat review baik dari geng mommies. Katanya nampak helok baby dalam perut dan doktor pun bagus

Sorry lah sis saya tak tahu pula klinik scan baby dekat johor bahru. Dulu pernah la stay sana kejap, tapi kami dah pindah ke kuala lumpur cari rezeki dekat sini.. Tapi saya ada baca tempoh hari review dekat blog dia cakap Klinik Hidayah dekat damansara tu servis scan dia terbaik. Tak sempat nak merasa time tu sebab awal kehamilan lagi

Klinik Hidayah Dekat area damansara pun okay sis. Saya scan 3d baby dulu harga takda la mahal sangat.. Tapi saya call dulu untuk appoinment. Sekarang ni pun still lagi guna servis diaorang.. dekat dengan rumah saya juga. Dari anak pertama sehingga ke-3 saya p sini je.. Doktor n nurse pun dah kenal saya hihi