Klinik JB

Hai.. Nak tanye warge jb.. Mommy yg dah buat detail scan di klinik area jb dan harga yg berpatutan boleh suggest tak.. Terima kasih..

25 Balas

Klinik scan baby jb yang paling sy suka ialah Klinik Hidayah dekat Damansara. nak cari tempat tu pusing jugalah, almaklumlah tak tau tempat. suami pun jarang lalu kat situ. kul 9 lebih sampai, masuk dalam dah ramai orang kul 12 lebih baru dapat masuk bilik doktor. Tapi dia sambut dengan penuh senyuman. bestlah bila dapat doktor yang macam tu. tunggu lama pun tak rasakan. sebelum scan tu adalah borak2 sikit ngan doktor. saya siap minta doktor tolong tuliskan dalam buku diari hamil.