Klinik JB

Hai.. Nak tanye warge jb.. Mommy yg dah buat detail scan di klinik area jb dan harga yg berpatutan boleh suggest tak.. Terima kasih..

25 Balas

Antara klinik scan baby jb saya selalu pergi ialah klinik hidayah, jb. Harga dia pun okay, servis dia antara yang terbaik lah.. Sebab bila masuk je diaorang akan senyum-senyum n siap cakap lemah lembut lagi. Doktor pun bagus, explain satu per satu nk bagi kita faham pasal baby

Klinik scan baby dekat jb banyak je sis kalau awak cari. yang bezanya cuma Berapa mahal harga dia letak. Saya pernah try dekat klinik Hidayah, Jalan Damansara. harga xsampai RM100 pun. berbaloi sebab nampak clear baby. Comel sangat dia duk tidur. Doktor n nurse pun baik, peramah sangat

Saya suka scan baby dekat Klinik Hidayah Jb. Lokasi dia dekat Taman Damansara Aliff. Harga yang dikenakan pulak mampu bayar la dengan kita sebagai rakyat marhaen ni.. hihi. Pastu yang kerja dalam tu semua baik dan tak lekang senyum. Kita ni pun selesa lah berurusan dengan orang macam ni

Klinik scan baby dekat jb banyak je sis kalau awak cari. yang bezanya cuma Berapa mahal harga dia letak. Saya pernah try dekat klinik Hidayah, Jalan Damansara. harga xsampai RM100 pun. berbaloi sebab nampak clear baby. Comel sangat dia duk tidur. Doktor n nurse pun baik, peramah sangat

Saya suka scan baby dekat Klinik Hidayah. Lokasi dia dekat Taman Damansara Aliff. Harga yang dikenakan pulak mampu bayar la dengan kita sebagai rakyat marhaen ni.. hihi. Pastu yang kerja dalam tu semua baik dan tak lekang senyum. Kita ni pun selesa lah berurusan dengan orang macam ni

Hi sis.. sy stay jb.. Sis boleh cuba ke klinik hidayah .. Dia dekat dengan Taman Damansara Alliff. Saya puas hati 3d scan dekat sini sebab staff dan doktor baik hati. haritu pergi bawa anak kecil umur 5 thun. biasalah dia meragam.. Terus staff tolong pujuk dengan bagi coklat..

Antara klinik scan baby jb saya selalu pergi ialah klinik hidayah, jb. Harga dia pun okay, servis dia antara yang terbaik lah.. Sebab bila masuk je diaorang akan senyum-senyum n siap cakap lemah lembut lagi. Doktor pun bagus, explain satu per satu nk bagi kita faham pasal baby

Saya pun lagi survey mana yang okey dan berpatutan.. So far dari banyak2 klinik saya mcm tertarik dengan klinik hana adda height,, dia bagi harga Rm120.. Tapi ramai pulak yang cakap klinik hidayah murah..dah tanya klinik hidayah berapa, tapi belum di jawab lagi..

Klinik scan baby johor bahru yang saya suka ialah Klinik Hidayah. Sebabnya doktor baik.. Kita nak tanya apa-apa pun kurang sikit malu. Bukan tu je dia ada pakej-pakej scan dengan harga berpatutan. awak boleh call dulu sis

2y ago

klinik hidayah ni area mana ya??