Klinik JB

Hai.. Nak tanye warge jb.. Mommy yg dah buat detail scan di klinik area jb dan harga yg berpatutan boleh suggest tak.. Terima kasih..

25 Balas

Sorry lah sis saya tak tahu pula klinik scan baby dekat johor bahru. Dulu pernah la stay sana kejap, tapi kami dah pindah ke kuala lumpur cari rezeki dekat sini.. Tapi saya ada baca tempoh hari review dekat blog dia cakap Klinik Hidayah dekat damansara tu servis scan dia terbaik. Tak sempat nak merasa time tu sebab awal kehamilan lagi