Klinik JB

Hai.. Nak tanye warge jb.. Mommy yg dah buat detail scan di klinik area jb dan harga yg berpatutan boleh suggest tak.. Terima kasih..

25 Balas

Klinik Hidayah Dekat area damansara pun okay sis. Saya scan 3d baby dulu harga takda la mahal sangat.. Tapi saya call dulu untuk appoinment. Sekarang ni pun still lagi guna servis diaorang.. dekat dengan rumah saya juga. Dari anak pertama sehingga ke-3 saya p sini je.. Doktor n nurse pun dah kenal saya hihi