Klinik JB

Hai.. Nak tanye warge jb.. Mommy yg dah buat detail scan di klinik area jb dan harga yg berpatutan boleh suggest tak.. Terima kasih..

25 Balas

Klinik scan baby jb ada banyak pilihan dan harga sis. Tapi better baca dulu reviewnya dekat Internet. Yang saya dok survey harga bawah RM100 memang ada banyak seperti klinik hidayah jb. Scan baby ni satu je harapan kita as mak. Untuk dapat tau jantina and tengok muka comel dia. Tapi ada juga klinik yang kurang okay, tak nampak pun jantina sampai tanya doktor pun dia p jawab 'saya tak tahu' hmm tabur jela duit free dekat dia