Klinik JB

Hai.. Nak tanye warge jb.. Mommy yg dah buat detail scan di klinik area jb dan harga yg berpatutan boleh suggest tak.. Terima kasih..

25 Balas

Banyak jela klinik scan baby dekat jb. Ni saya tolong senaraikan ye.. Perdana Specialist Centre, Johor Jaya Maternity Care, Pelangi Medical Centre dan Klinik Hidayah. Harga untuk 3d scan pula murah juga, tak sampai pun RM100 awak. Klinik ni antara yang dapat review baik dari geng mommies. Katanya nampak helok baby dalam perut dan doktor pun bagus