Hb Low

hai.. nak tanya la, mcm mana ye nak naikkan hb cpat ek? dah consume iberet dah, tp hb still jugak 9.5 je.. dari 14 jadi 11, lepastu jadi 8.9, then 9.3.. ni 9.5 je naik lepas consume iberet.. ni 2mnggu 1x check kt klinik.. emm.. any suggestions? nak mkn kerang je, tapi tak boleh telan huhuu

24 Balas

Makn ubat pun kena Ada Cara yg betul..lpas tu bila mkan ubat kena jaga mkan Juga..sy pun tiap bulan trun smpi last 8.9,jdi nurse suruh beli iberet,klu Tak Naik Juga nurse kata nti kena cucuk Naik hb yg 10 hri tu..sy mkam ubat iberet tu 2 jam selepas mkan nasi,memg smbil tu kurg Kan mnum teh,caffein Milo ,memg byk mkan Ikan,daging,sayur..smlm cek alhamdulillah dh Naik 10.3....dri last 8.9...kena tgok Juga Cara makam ubat tu mcm mne

4y ago

Mgkin boleh cek di Klinik biasa sis