hb low lah..

hb low...dia bg ubat tmbah darah iberet..tp mcm lemah je badan juga...nak buat mcm mana ye...isnin ni kne datang klinik check hb lg...harap naik la hb smule

12 Balas

Saya makan jam 2 or 3 pagi supaya bile kita makan terus tido esok pg jam 6 or 7 pagi dah boleh sarapan..mula2 makan dulu badan selalu berangin, skrg Alhamdulillah dah boleh minum dgn air kosong je..

Same sis..sy br dpt iberet..lpas telan ubt rase mual..sy telan dgn air sejuk perah limau nipis..mmg terasa sgt nk muntah..sy ambik sblom tido..lepas to skrg lpas mkn je rase xsdap mulut😔😔

4y ago

Sblom ni sy mkn maltofer..to beli sdri la..sy cek up kd sg jerik sis..pastu kalo kn jpe doc kn g kk jengka 2..sis?

try minum susu kambing...saya pun payah sgt nak naik haritu..makan mcm2...last2 cuba susu kambing..boleh je naik hb..badan pun rasa tak lemah dah..saya minum susu kambing lazz

Boleh cuba vitalea dari produk shaklee, memang sgt membantu utk naikkan HB . Boleh contact sye http://www.wasap.my/60192182878

Sy minum susu kambing, buah jambu batu, pati delima, zincofer..kurangkan caffein hb dari 10.3 naik 12 ,, sembelit pun dah xde

Saya sblm ni hb low masa mkn zincofer . Tukar iberet bru hb naik 11 blk . Makan iberet dgn air sunquick tanpa gula .

Pbykkn mkn buah jmbu batu....minun air oren peel fresh....sy amal kn tu..dri hb 9 terus naik 11

hb sy pon tp bile mkn iberet makin oke.. cume jgn skip n ikot jadual pemakanan

Saya makan iberet dua biji sekali sehari terus naik 12 dr 10..

4y ago

Sis ambil dua biji terus sekali makan atau jarakkan ya.

cube mkn iberet selang dgn air limau suam