hb low n twin DCDA

sy dah try mcm-ii ubat kat klinik termasuk maltofer.. doc suh kunyah 2biji, tp hb semakin turun (8.9).. skrg sy consume tablet iberet, sy tkg check lg hb sy sejak mkn iberet.. nanti kena jumpa pakar 5hb2 ni utk check hb.. skrg sy dh 22w with my twin.. klau tknaik jgk hb sy nk buat camne ya?

1 Balas

dah cube mkn ubat dgn sunquick..mkn jambu batu..delima..kurma..susu hl plain

1y ago

ya.. dah try semua.. tp susu tkleh nk minum, tktau kenapa..semua jenis susu tkleh minum