Hb Low

hai.. nak tanya la, mcm mana ye nak naikkan hb cpat ek? dah consume iberet dah, tp hb still jugak 9.5 je.. dari 14 jadi 11, lepastu jadi 8.9, then 9.3.. ni 9.5 je naik lepas consume iberet.. ni 2mnggu 1x check kt klinik.. emm.. any suggestions? nak mkn kerang je, tapi tak boleh telan huhuu

24 Balas

saya makan iberet setiap pg masa perut kosong dgn buah. samada epal,jambu batu atau oren..tggu dalam sejam setengah baru sarapan..lepas seminggu cek hb kt kd dah naik 11.6..