Hb Low

hai.. nak tanya la, mcm mana ye nak naikkan hb cpat ek? dah consume iberet dah, tp hb still jugak 9.5 je.. dari 14 jadi 11, lepastu jadi 8.9, then 9.3.. ni 9.5 je naik lepas consume iberet.. ni 2mnggu 1x check kt klinik.. emm.. any suggestions? nak mkn kerang je, tapi tak boleh telan huhuu

24 Balas

Try mkn buah jambu sis .. alhamdullillah Saya mngandung Kali ni ,buah jambu Batu tu mmg jd kegemaran .. kurma plk Saya ambik yg Jenis kering yg tk manis sgt tu .. alhamdullillah setiap Kali cek hb Saya cantik .. ohh lg satu sis ,bykkan mkn sayur jg Dan minum air putih