Baby bump

Hai. Nak tanya korang. Minggu ke berapa korang dh dpt baby bump? Sbb sy mggu ke 6/7, dh nmpk bby bump. ??

101 Balas

saya 6bulan baru nmpak baby bump, tu pun kecik, masuk 8bulan ni pun ramai tak percya dah tak lama nak bersalin 🤣

Hehe. Belum nampak. Org tanya mana baby bump saya😂 sbb kalau pgg baru rasa buncit.. Kalau tak, mcm biasa je hehe

6 minggu dah nampak sebab memang dah buncit. Sampai sekarang nurse nak check tinggi rahim pun tak nampak 😂

saya dekat 6bulan baru nampak . Tu pon diri sendiri yang nampak , orang lain semua cakap tak nampak pun perut 😅

5y ago

28 weeks dah hehehe

Sy skrg 4 bulan dah nmpak besar 🥰, ramai yg ckp, mcm dah 7-8 bulan, sy x kisah.. Janji ank sihat cukup..

Sya da 3month nmpk da..apalgi klo kenyang makn..mcm da 8bulan..mybe lemak msa preg ank 1 lgi..

Sy ank first lngsu xmcn mgndung, tp ank no 2 ni 5 bulan dh mcn 8bulan.. 😅mybe peruk bnyk lemak..

saya masok 4 bulan ni baru nampak sikit ramai tegur tapi tengok perut balik perut kite lonjong 😆

Sy dh nk masuk 9 weeks tp tak pasti ni baby bump ke buncit 😂. Mcm terlalu awal lak nk nampak baby bump

4y ago

Sama la hahhah

Sy baby bump & buncit sm naik.. 🤣 Pregnant kali ni (kedua) nmpk perut pun naik skali 😅