Baby bump 11 week+ pregnt

hai korang. pregnant 11week+ dh nampk baby bump kee 😂#firstmom

15 Balas

12w kebawah, perut sy kejap buncit kejap kempis 😂 masuk 13 - 14w, baru konsisten buncit nye tu. mungkin tu baru baby bump. sebelum pd tu, sy yakin tu lelemak perut sy je 😂

saya sekarang dah masok 13weeks tak tahu lah baby bumb atau bum bum cit😂😂heheheh 🤣 cuma bawah pusat tu je nampak sikit makan lain bulat dia..

perut buncit sangat,mcam dah pregnant 16w padahal baru je 11w hm entah ni lemak or baby bum bum cit 😂

saya pun sama. dah nampak baby bump sebab sebelum ni tak buncit sgt. skali lani dah nampak bulat 🤣

hehehhehe , excited kan tgk perut sendiri saya dah 12 week..bolat je rasa comel pulak🤣🤭🤭

1y ago

😂😂. sama laa. kalau lapar lagi laa rasa keras kt bawah pusat. berketul je rasa

blm nmpk lagi mcm xmengandung je lepas makan ada lah nmpk sikit tu pon mcm bum bum cit je🤣

saya baru nk masuk 11week . nmpk cam buncit je 😂 tk sure laa baby bump ke buncit

biasanya bawah 12 minggu tu kembung angin. 1st trimester senang bloated kan

1y ago

aah betol2

11 week 3 hari normal ker da start rasa letih sempuk.lain mcm jer

1y ago

yee sis sama laa . kna rehat bnyk

More pda buncit la..kjp nanti kempis pstu buncit balik🥹