Baby bump

Hai. Nak tanya korang. Minggu ke berapa korang dh dpt baby bump? Sbb sy mggu ke 6/7, dh nmpk bby bump. ??

101 Balas

Awal ye sis..sy msk 10mggu baru nmpk sikit..tp x ketara..dh nk msk 16mggu baru jelas...

Sy lemak perut je lebih ni. So cepat nampak baby bump dlm 4 bulan lebih 😅

Saya pregnant ank sulong.. skrang 14 mnggu mmg nmpak dh bby bump🥰

minggu k 20 sis..nk msuk 6 bulan😂😂😂 sbb kita kurus kecik..hihi

20 minggu bru strtt nmpk. tp klo org lain yg tgk sume ckp blm nmpk 😅

Sy dh 5 blnn xnmpk lgi bby bump. Org pn xcaye sy dh 5 bln pregnant.

Dah 4 bulan tapi baby bump mcm samar2 je hahahah 😂🤣

Wah, awalnya dapat baby bump. Saya 7 bulan baru ada baby bump. 😂

Kita sama lah sis. Husband tegur perut nampak buncit sangat 😂

Kandungan ke 5 ni 7 minggu suami dh tegur perut besar