Spotting serius atau biasa?

Hai nak tanya. Kalau spotting macam ni kira serius ke atau biasa ye?

Spotting serius atau biasa?
15 Balas

Pernah last year keluar spotting mcm ni masa 10w, da pergi emergency esoknya gugur. Kalau da buka buku pink, mesti misi tu da pesan apa2 pendarahan semasa kehamilan adalah tidak normal. Tu misi bgtu kat tempat sy. Baik sis cepat2 pg hospital. Semoga dipermudahkan.

1y ago

Baiklah saya akan segera pergi buat checkup. Terima kasih awak atas nasihat 🥰