Spotting serius atau biasa?

Hai nak tanya. Kalau spotting macam ni kira serius ke atau biasa ye?

Spotting serius atau biasa?
15 Balas

Time sye dlu, ade jgk kelua mcm ni tpi gi cek doktor ckp normal takde pape . Siap kne marah lagi 😂

1y ago

saya alhamdulillah lah pregnant kali ni dapat doktor semua okey baik2 je..dekat klinik kk pon layanan dia okey.. sebab dekat klinik kk dekat tempat saya dah tukar orang lain lepas orang kampung buat aduan😁orang kampung semua dia gi tengking dan cakap pakai lepas je ...itu yang tukar orang lain dah dekat klinik kk kampung saya ni😂😂

terus ke klinik , sy spotting sikit je terus pegi klinik o&g doc provide ubt kuatkan rahim + injection

sy masa 5w pn kluar mcm ni selma 2 hari.. skrg dah 34w..

Banyak sangat tu.. Kena pegi emergency dah ni..