Spotting??

hai mommies, nak tanya biasa kalau korang spotting sampai berapa hari ye? #spotting #firsttrimester

2 Balas

Sis, kalau first time spotting terus pegi check eh. Tak normal kalau tak pernah spotting sebelum ni

1y ago

sama mcm saya juga mommy.. doctor suruh bedrest saja.. tapi kena monitor samada spotting yg kluar tu makin banyak atau ada rasa sakit2.. kalau salah satu ni ada, doctor suruh terus ke hospital..

hai mommy, saya spotting selama 5 hari

1y ago

sy tiada rasa sakit mommy. tu yg monitor juga ni sbb risau kan. btw blh tau mommy brp usia kandungan dh?