HB LOW & MOHON PENCERAHAN

Hai. Nak tanya. Hb saya low 10.1. Ada kawan suggest makan maltofer. Ada tak yang makan maltofer macam saya?

HB LOW & MOHON PENCERAHAN
28 Balas

boleh amal kan minum pati delima, makan dgg kekacang... mknn yg leh naik hb... konsisten jugak ubat kk... inshaallah nti hb ok. mcm sy anak first lau xmkn iron tu mmg hb maintain 10.6 je dlu....bila makan mmg muntah balik, jd byk amalkan mnum susu kambing lazz dan kurma... hb naik 12 dh ok dah...