hb low lagiiii

10.2 hb low.. la ni dh 35w .. sume benda da lahap.. tadi nurse cadang beli maltofer pulak.. katanye bole naikkan hb.. Ada yg penah makan maltofer? Rasanye okay Tak?? Hb Naik Tak?? Cara mkn yg berkesan?? Helllllppppp need mommyyyy

2 Balas

Hi mommy. Mommy boleh naikkan hb dengan kombinasi vitalea (iron) + vitamin c Alhamdulillah pengalaman qila sndiri, mmg tskde mslh hb teutama sewaktu thurd trimester. Hb qila 12-13 waktu tu Nak dapatkn both, boleh wasap qila ya.. www.wasap.my/+60163585235

Dh try maltofer ke?