HARGA UBAT MALTOFER

Ada sesiapa dekat sini yang ada masalah hb tak ? Okeyh tak bila makan maltofer ? And tahu tak berapa harga ? Saya baru nak try maltofer sebab hb low and tak boleh nak telan ubat KK . Mohon bantuan ibu ibu semua

3 Balas

Saya pun hb Drop nurse bagi Zincofr. dari sebiji mkn smpai lah kena telan 2 biji sehari sbb bila kena mkn 2 biji, muntah teruk😂. saya baru je tukar minggu lps Maltofer atas nasihat nurse kk & kena makan 3biji sehari sbb (hb 8.9). Saya beli Dekat Farmasi Alpro. kalau harga member card, Rm24 lebih je. Tapi sdp sgt ubat tu. harap hb naik la bila check nextweek.

1y ago

boleh saya tahu tak sis mkn maltofer sehari berapa biji ? and please share cara makan ?

kawan sekerja sy ckp ok.. hrga sy survey di shopee dlm rm26 (30 biji).. rasanya hrga di farmasi x jauh beza pun

2y ago

Okeyh baik terima kasih ye

Saya beli kat farmasi dalam rm26 cmtu…sama laa nurse suggest makan maltofer sebab tak boleh telan ubat KK.

2y ago

Tu lah ubat KK memang tak boleh go langsung 😅 terima kasih ye