Normal Ke Bagi Ibu Pregnant??

Hai Mumy Semua.. Nak Tanya Normal Ke Klw Masa Pregnant Ni Suhu Badan Tak Mcm Msa Xpregnant? Skrg Baru 2bln Pregnant Dri Awl setiap Hari Rasa Sejuk Je Pakai Kipas Pn Rasa Sejuk Macam Pakai Aircond. Bdn Saya Rasa Sakit² Cpt Letih Tak Ada Tenaga Kuat Tdo Breast Rasa Sakit & Belakang Pinggang Rasa Sakit? Subuh Mlm Smlm Smpi Pagi smlm Sy Kena Morning Sickness Xlalu Nk Mkn Seharian Smlm Tetibe suhu bdn naik panas lak. Ada Kah Itu Normal Bg Org Pregnant? Bdn Rasa Xlarat Je Setiap Hari ?? Saya Pregnant Anak Ke2 Anak 1st Ppuan Tp Saya Tak Ada Rasa Sume Ni? Pregnant Yg Ke2 ni baru rasa sume ni??

9 Balas

samalah pulak...anak 1st sy panas terasa bdn...smpai berpeluh teruk ..anak 2nd ni terbalik...kipas je pun dah sejuk.. pregnant anak 1st payah nak tido...anak 2nd ni cepat letih & senang je nak lelap...huhu...

4y ago

kan.. Mata ni asyk nak lelap je.. Pantang baring je telelap😴 Hihi😁

Agaknya lain pregnant lain rasa. Saya pon mcm tu mase trimester 1. Saya sepanjang hari pakai baju sejuk dan bestowing. Badan bisa2. Tapi masuk trimester ke2 semua tu hilang dah.

Normal sis. Semoga dipermudahkan urusan sis sepanjang mengandung ni dan semasa nak bersalin nanti. Aamiin 🤲🏻🤗

4y ago

in shaa allah aamiinn🤲🏻 Tq sis😊

Normal la tu sis. Setiap pembawakkan anak ni lain². Selalu positif dgn Allah ye ☺

Normal sis..kekdg pns bdn tu rs mcm suhu demam.. mlm berpeluh smpai lencun

Normal sis. Smoga ibu kuat hadapi dugaan nii...

Ye.. normal je

Normal tu sis

Normal