?

Awl2 pregnant... mmg suhu badan brubh panas ke.. ?Then tetek kita rasa sakit? Bdn rasa tak sedap...

20 Balas

Mmg breast akan sakit, puting pun sensitif je 😂 suhu badan akan mantain panas during pregnancy ni

Ye btl. .serba serbi x kne. .mkn x lalu. .loya. .bkn breast je sakit. .puting pon pling snstif. .😓

Ya sis..mmg akan jadi mcm tu..nak tido mlm pon x selesa..tak tahu lah apa lagi yg tak kena 😅

Ya, tidur malam pun susah. Lepastu breast memberat smpai sakit tulang rusuk

Yaaa suhu badan naik😅 Breast pon rasa sakit yg amat

ya mmg gtu. nnt 8 bln ke atas sma jgk asyik pnas

huhu samaa. tetek tgh bengkak & sakit pinggang

saya pon mcm tu sis d awal2 kandungan

Ye.. bertabah ye sis💪💪💪

Ya, memang akan jadi macam tu. ,

4y ago

Tq🙂