Badan rasa seram sejuk ketika awal kandungan

Hi,sy masuk ank ke3 tp tiba2 kali ni bdn sy letih sgt rasa mcm nk demam rasa mcm nk selsema tp xdemam n cuma sumbat hidung je..tak pe ke?bahaya kan kandungan x?masuk 5weeks..sbb ank 1st dan ke2 xmcm ni pun segar je..#ingintahu

1 Balas

Kalau sakit makan ubat (tapi kena pastikan ubat tu memang selamat utk ibu mengandung).. Saya pun macam tu jugak time pregnant, biasa setahun sekali dua je demam selesema . sejak mengandung saje 7 bulan ada 5 6x pakej demam selesema sakit tekak batuk.. cek covid bukan pun.. mungkin sebab imune badan berkurang time mengandung .