Rasa seram sejuk ketika hamil

Hai mommies. Saya pregnant 10 weeks 5 days. Tetiba je smlm start rasa seram sejuk yg menggigil tu. Nk tanya ada tak kat sini tetiba badan dia rasa seram sejuk mcm nk menggigil tp xrasa nk demam pun? Pastu kadang2 dtg sakit kepala. Dh selimut dgn pkai baju tebal pun masih sejuk. Ada tak tips untuk kurangkan rasa menggigil tu.

2 Balas

sy biasa jadi tu pun kalo malam asyik nak kencing.. kaki tu sejuk mencucuk cucuk jadi pakai stokin saja.. takleh nak buat apa lagipun makan ubat pun takleh sembarangan sbb bukan demam kan

5mo ago

Aah xdemam. betul bila selimut keluar peluh sejuk. Lagi rasa mengiggil.

mungkin nak demam kut sis. macam tu selalunya kalau ada jangkitan apa2. cuba jumpa doktor check