selera xde..

Hai mumy semua... nak tanya kandungan dah 5 bulan lebih selera makan terua berkurangan nasi tak nak langsung... berat turun n baby pon kecik... makan yg simple2 okey burger or menda ratah2 jer... nasi langsung tak nak... susu pon mmg sy x minum just amik pil kalsium... ada pendapat x?

2 Balas

Tu biasa je sis. Saya dah masuk 6 bulan baru selera saya kmbali.. 1st to 5th month mcm kamu jgk.. tpi alhamdlulillah dah 6 bulan, selera dah ok balik..

5y ago

Ea ke... mcm sy masuk 5 ke 6 bulan ni jd mcm ni sblom ni okey jer alahan pon xde ada sgt.

sis jgn ambk fast food byk sgt. x elok. try mkn biskut or roti. xpon mkn mee ke bihun. mknn yg bole kenyangkan perut

5y ago

wc sis